Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Green az évtized egyik legszebb nője

2010.01.04

Forrás: www.neon.hu

Egészen pontosan beválasztották az évtized 20 legszebb embere közé, legalábbis az Interview Magazin szerint. Ezen most csodálkoznunk kellene?

Ashley Greene karrierjének egyértelműen az Alkonyat című film adta meg a kezdő löketet. De nem ezért gondolta úgy az Interview Magazin, hogy az általa összeállított listában van a helye. Az elmúlt két évben, mióta a Twilight-őrület megy, vagy forgat, vagy épp az épp elkészült filmet reklámozza a többiekkel. És bár minden lépését lesifotósok követik, meg rajongók ezrei veszik körbe, Ashley mindezt teljesen korrektül kezeli. Végig kedves és közvetlen maradt eddig a fanokkal, bármennyire fáradt volt, vagy bármennyire idegesítőek voltak.

Ergo nem csak színésznőként állja meg a helyét - már amennyi szerepet kapott a Twilight-sagában -, de emberileg is a celebvilágban. Persze ki tudja, mi lesz akkor, ha őt is szájon csókoljka egy fan, aki mellesleg sertésinfluenzás. Mindenesetre ezzel még nem kell foglalkoznia, hiszen lesz, ami leköti az idejét. Nem elég, hogy a Twilight következő részét forgatta az idén - ami ugye 2010 nyarán már a mozikban lesz -, de jó pár filmben kapott szerepet, szóval nem fog unatkozni. A következő két évben olyan filmekben láthatjuk majd - az említett Eclipse-en kívül -, mint a Skateland, a Radio Free Albemuth, a Warrior és a The Apparition. Szóval lesz dolga a lánynak. Nem is baj, szívesen látnánk már más szerepben is, mint Alice.

Nekünk, Robert Pattinson fanoknak sem kell aggódnunk, Rob is bent van a 20-as listában!!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.