Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Borzalmasan fest Robert Pattinson

2010.02.02

Mint oly sokakat, Robert Pattinsont is utolérte a borotválkozás megtagadása, és óriási pofaszőrzettel próbálja megtartani a fiatal rajongóit.

Robert Pattinson feladta a csini mozis vámpírfiú imázsát, és az életben inkább farkasemberként leli örömét. A Twilight szépfiúja óriási szakállat növesztett, amitől tinilányok millióinak szíve szakadt meg, hiszen így nem láthatják a sápadt kis pofikáját. Igaz, ami igaz, hogy tényleg nem tartozik azon férfiak közé, akiknek jól állna a pofaszőrzet, de legalább emberesebbnek néz ki. A huszonhárom éves nyálpír valószínűleg így szeretne egy kis időre kiszakadni az Alkonyat-rajongók fanatizmusának célkeresztjéből, amíg nem indul az újabb őrület a harmadik filmmel.

Robert szőrösödése lehet menedzseri utasítás is, mivel mostanában nagy divat lett Hollywood arany ifjai között a borotválkozás mentes életmód. Ettől a szokástól pedig nem lehet egyiküket sem eltéríteni, pedig Brad Pittet és David Beckhamet normális esetben nem szidják a kritikusok külsejük miatt.

 

Hát Rob tényleg jobban fest szőrtelenül, remélem nem ez lesz az új divat! :P

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.