Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért magányos Daniel Radcliffe?

2009.09.14

A Harry Potter filmek sikerszériája kapcsán Daniel Radcliffe hatalmas összegekre, és persze világhírnévre tett szert. Ő a világ egyik legjobban fizetett tini színésze, mégsem leli meg az igaz szerelmet!

Lányok milliói rajonganak a roxforti varázsiskola szexi tanoncáért, a Harry Pottert megszemélyesítő Daniel Radcliffért.  „Nálam a külső mellett még sok minden számít. Fontos például, hogy Daniel nem szállt el a sikereitől, két lábbal áll a földön” – olvasható az egyik rajongó hozzászólása egy külföldi fun club lapjának weboldalán. „Nem dicsekszik, szerény és józan, emellett pedig öntudatos” – folytatódnak a kommentek.

Igen ám, de úgy tűnik, Radcliffe ennyi rajongó közül sem találja meg az igazit. A 20 éves színész bevallotta, hogy inkább szerelmes típus, aki szeret kivárni. „Félénk vagyok azokkal, akik tetszenek nekem”- mondja. Olyannyira, hogy eddig csupán egyetlen barátnővel büszkélkedhet: Laura O’Toole-lal 2007-ben ismerkedett meg, de 2008 elején már szakítottak is. Magányos életmódjának hála Hollywoodban azonnal azt kezdték suttogni, hogy Daniel is gazdagítja azon közismert férfiak sorát, akik saját nemükhöz vonzódnak! Daniel azonnal cáfolta a hírt, s azt mondja, meg kell válogatnia, hogy kivel jár, mert nem szeretne abba a hibába esni, hogy olyasvalakit választ, aki csak azért van vele, mert pénze van és neve a színész szakmában.

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.