Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rupert Grint magányos

2009.08.27

A Harry Potter filmek egyik főszereplője, aki nemrég ünnepelte nagykorúságát, nagyon szeretne már párt találni.

Rupert Grint, a Harry Potter filmek Ronald Weasley-je augusztus 24.-én lett 21 éves, és a hétvégéjét a nagy brit zenei fesztiválon, a V-n töltötte, ahol az újságíróknak elmondta, hogy nagyon szeretne már barátnőt. A vörös hajú színész azért érzi így, mert azt látja, hogy a barátai már mind megtalálták a boldogságot. Ezért ő is azon van, hogy találjon magának egy különleges valakit.

„Egy barátommal jöttem a fesztiválra, mert én még mindig egyedül vagyok. Minden ismerősöm szerelmes, én is szeretnék egy barátnőt. Ki tudja, talán pont itt fogok találni valakit, pont ezen a hétvégén.” – mondta a színész reménykedve.

Arról nem érkezett hír, hogy a világszerte jól ismert színésznek valóban sikerült-e megismerkedni egy lánnyal a fesztivál ideje alatt. Az biztos, hogy rajongója rengeteg van, aki szívesen betöltené az űrt az életében, hiszen immáron nyolc éve forgatja a Harry Potter filmeket, így az arca jól ismert világszerte.

A varászlós történet utolsó két részét már forgatják, hamarosan megtudhatjuk, hogy mi lesz a vége Harry és Tudjukki küzdelmének.

Forrás: One Média Hírügynökség

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.