Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taylor és az X-men?

2010.07.30

Taylor Lautner az X-menben?

A Twilight farkasemberét már egy másik filmes megaprodukció is kiszemelte magának. Hamarosan, még idén nyáron indul ugyanis az X-men: First Class forgatása, amiben a korábbi filmekből megismert szereplőket cserélik fiatalabbakra.

Taylor Lautner
Az X-men: First Class egy külön képregény sorozat volt annak idején, amiből külön darab készül most az X-men filmek sorában. A sztoriban a már jól ismert főszereplők jelennek meg, csak fiatalabb verzióban, hiszen ők az első osztály a szintén mutáns Xavier professzor iskolájába.

Utóbbira, vagyis Professzor X karakterére már meg is van a szereplő jelölt. Az idős professzort Patrick Stewart játszotta az előző epizódokban, most James McAvoi-ra vár a feladat, hogy megformálja a tolószékes agymestert. A filmben természetesen a mutánsok másik csoportjának főnöke is megjelenik majd, Megneto karakterét Michael Fassbender formálja majd meg. A többi szereplő kiléte most kérdéses, a legfrissebb hírek szerint viszont a Twilight sorozat sztárjának, Taylor Lautnernek jó esélye van, hogy megkapja valamelyik ifjú mutáns szerepét. Valószínűleg Beast/Bestia karakterét kapja meg, vagyis a farkasember után ismét egy "szőrös" szerepben láthatjuk.

Forrás: neon.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.